MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Mecz piłkarzy Widzewa z Cracovią odbędzie się 5 sierpnia

Mecz piłkarzy Widzewa z Cracovią odbędzie się 5 sierpnia

Wielkie emocje w strefie kibica w restauracji PaTaThai! [ZDJĘCIA]

Wielkie emocje w strefie kibica w restauracji PaTaThai! [ZDJĘCIA]

Polecamy

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Na podwieczorek polecam tartę z borówkami. Prawdziwy rarytas!

Na podwieczorek polecam tartę z borówkami. Prawdziwy rarytas!

Magiczna Norwegia: 8 zapierających dech w piersi miejsc UNESCO. Musisz je zobaczyć!

Magiczna Norwegia: 8 zapierających dech w piersi miejsc UNESCO. Musisz je zobaczyć!