MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Radosny piknik rodzinny w kazimierskiej „jedynce” z wieloma atrakcjami [ZDJĘCIA]

Radosny piknik rodzinny w kazimierskiej „jedynce” z wieloma atrakcjami [ZDJĘCIA]

Mamy horoskop tygodniowy. Wróż Roman mówi, co czeka nas od 17 czerwca

Mamy horoskop tygodniowy. Wróż Roman mówi, co czeka nas od 17 czerwca

Polecamy

Będą wypłaty za wycieczki szkolne? Minister odpowiada na apel ZNP

Będą wypłaty za wycieczki szkolne? Minister odpowiada na apel ZNP

Fałszywe wiadomości z SHEIN. Uwaga na oszustów!

Fałszywe wiadomości z SHEIN. Uwaga na oszustów!

Weź swoje palce i wykonaj test. Nietypowy wygląd może być objawem groźnej choroby

Weź swoje palce i wykonaj test. Nietypowy wygląd może być objawem groźnej choroby