MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ugotowane, odparowane i przestudzone ziemniaki należy...
fot. Anna Daniluk

Tradycyjne pierogi z twarogiem i ziemniakami na obiad. Wypróbuj przepis na danie znane jako pierogi ruskie. Znamy sekret miękkiego ciasta

Wymieszanie farszu

Ugotowane, odparowane i przestudzone ziemniaki należy połączyć z twarogiem i zarumienioną cebulą. Farsz należy doprawić solą i pieprzem.

Zobacz również

Spotkanie z Maciejem Młynarczykiem w WiMBP w Rzeszowie

Spotkanie z Maciejem Młynarczykiem w WiMBP w Rzeszowie

Szpital wojewódzki zakupi nowoczesny sprzęt do leczenia chorób układu krążenia

NOWE
Szpital wojewódzki zakupi nowoczesny sprzęt do leczenia chorób układu krążenia

Polecamy

Polscy drwale przejmują Mediolan. Mistrzostwa świata już w ten weekend!

Polscy drwale przejmują Mediolan. Mistrzostwa świata już w ten weekend!

Ciepłe koło Gniewu. Szczątki wojownika z bitwy polsko-szwedzkiej w 1626 roku

Ciepłe koło Gniewu. Szczątki wojownika z bitwy polsko-szwedzkiej w 1626 roku

Apetyczne łazanki z młodą kapustą i łazankami. To danie znasz z kuchni babci

Apetyczne łazanki z młodą kapustą i łazankami. To danie znasz z kuchni babci